Sidor

tisdag 4 oktober 2011

bok från Norden


Det handlar om att det har försvunnit barn fån staden det flyttar in en kille på gatan, Johan heter han . Han är “blind”.

Han har en hund den gillar inte tjejer.

Sen blir han kompis med Tobias och Simone.Tobias går ut med hunden varje dag och Simone läser för han. Sen börjar han bli mer och mer skum.

han fångar barnen och tar sömnsprutor I dom, och slår dom. Men han är inte blind. Killen bygger ett rum nere I källaren utan fönster. Där nere förvarar han barnen. Dörren är låste med ett bra lås. Tobias går ut med hunden då hör han Simone ropa och då går han ner till källaren och då ser han att killen inte är blind. Då ropar Tobias och öppnar dörren till källaren. Sen sätter Simone en sömnspruta I Johans nacke, så Johan somnar. Då knackar det på dörren och då tittar dom ut genom fönstret och där ser dom 2 st killar som ropar på Johan att han skall skynda sig, att ta ut barnen för båten går snart. Barnen skall till ett annat land och jobbar som slavar. Tobias och Simone gömmer sig I ett annat rum så att killarn inte ser dom. Killarna slår in fönstret och tar sig in. Tobias har under tiden skickat sms till sin mamma att hon skall ringa polisen för Johan är kidnapparen. Polisen kommer och arresterar killarna och Johan. Johan åkte I fängelse, hunden kom till en hundgård och Tobias och Simone blev glada och friska.


Författare: jörn jensen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar