Sidor

tisdag 29 maj 2012

Darren Shan - Skräckens Cirkus

Legenden om
Darren Shan - Skräckens Cirkus

Skräckens cirkus handlar om Darren Shan och hans vänner. Framförallt Steve. Det finns också andra personer i boken som t.ex. Darrens familj, missfoster, en viss vampyr & en spindel.

Boken utspelar sig i nutid i ett samhälle eller något där Darren bor. Boken följer kronologisk ordning. Det utspelar sig kanske i ca en månad.Så ja. Darren är då en liten pojke. (kanske 14 år?) som bor hos sin familj. Han är en väluppfostrad unge. Han älskar spindlar och håller dem som husdjur. Darren har då också en vän som heter Steve. Inte riktigt lika väluppfostrad men de har varit vänner i evigheter. Så de läser då på ett reklamblad att det kommer en freakshow till stället där de bor. Darren, Steve och deras två andra vänner i skolan vill alla gå. Men det kan bara gå två personer. Så de lottar och självklart blir det Steve & Darren. På freakshowen är de då massor av väldigt speciella missfoster. Och även en vampyr som heter Mr. Creepsley. Steve frågar om han får bli vampyr men nej. Det fick han inte. Darren gillar vampyrens mycket speciella tama unika jätte farliga stora giftiga stora spindel. Så han tar den. Han har den som husdjur i hemlighet och håller han i garderoben. Steve kommer över och de leker med spindeln. MEN! Så kommer Darrens lillasyster in och Steve blir biten och håller på att dö. Men han lever och ligger i koma. Darren försöker att hitta vampyren och hitta ett motgift. Det fick han med det billiga priset att bli en vampyr och tjäna vampyren i all evighet. Så eftersom att det var så bra pris på motgiftet passade han på och tog det. Steve blev bra. Darren blev slav.

Men vad händer mellan raderna jag har skrivit? Hur slutar boken?
Det får du reda på i... boken.

Denna boken får **/*****. Den gick att läsa men var inte så bra. Lite konstigt skrivet. Lite ologiskt ibland. Men jaja. Tack för mig HEJ!

//Linus Larvid Arvidsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar